Decathlon Marmara Forum Mağaza Kasa Sıra Sistemi
Decathlon Marmara Forum Mağazası, Q-smart Kasa Sıra Sistemiyle Hizmet Verimliliğini Artırıyor

Decathlon Kasa Sıra Sistemi

Q-smart Kasa Sıra Sistemi uygulaması, bir Decathlon mağasında daha hizmet vermeye başladı.

Decathlon Marmara Forum, perakende sektöründe müşteri hizmetlerinin en üst düzeyde tutulması gerektiğinin bilinciyle, Q-smart Kasa Sıra Sistemini tercih etti. Özellikle hafta sonları yaşanan yoğun müşteri trafiğini daha etkin bir şekilde yönetmek amacıyla bu sistemi benimseyen mağaza, böylece hem müşteri memnuniyetini artırmayı hem de kasa işlemlerindeki verimliliği maksimize etmeyi hedefliyor.

Sistemin temel özellikleri arasında, kasa numaralarını gösteren CheckOut Counter Kasa ekranları ve LCD TV üzerinden yapılan ana yönlendirme ekranları bulunuyor. Bu ekranlar, müşterilerin dikkatini çeken sesli ve görsel uyarılarla hangi kasaya yönelmeleri gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, çağrı yapılmadığı zamanlar için Decathlon’a özgü kampanya ve bilgilendirici mesajlar da bu ekranlar üzerinden paylaşılıyor.

Decathlon Marmara Forum, Q-smart Kasa Sıra Sistemi sayesinde, müşteri yoğunluğuna göre kasa yönetimini daha etkin bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu sistem, web tabanlı raporlama ve performans yönetimi özellikleri sayesinde kasaların hangi günler yoğun olduğunu, işlem sürelerini ve çalışan performanslarını cep telefonu üzerinden izlemeye olanak tanıyor. Böylece, müşteri hizmetleri süreçleri her gün daha da iyileştirilerek, müşterilerin alışveriş deneyimleri hızlandırılıyor ve kolaylaştırılıyor.

Etkin Kasa Yönetimi

CheckOut Counter Kasa ekranları ve LCD TV ana yönlendirme ekranları, müşteri akışını hızlandırıp, kasa önündeki yoğunluğu azaltıyor.

Dinamik Müşteri Yönlendirme

Sesli ve görsel uyarılarla müşterilere hangi kasaya gitmeleri gerektiği anında bildiriliyor, böylece bekleme süreleri kısalıyor.

Entegre Kampanya Yönetimi

Çağrı yapılmadığı zamanlarda, Decathlon’un kampanya ve bilgilendirici mesajları etkili bir şekilde müşterilere sunuluyor.

Kapsamlı Performans Takibi

Web tabanlı raporlama ve performans yönetimi ile, kasaların yoğunluk durumu ve çalışan performansları detaylıca takip edilebiliyor.

Decathlon Marmara Forum Mağaza Kasa Sıra Sistemi

Benzer uygulamalar

Scroll to Top